Noi Thai Massage Ermelo

Pijn, stress en ongemak verdwijnen, een glimlach verschijntVoorwaarden en huisregels

  • Wij werken uitsluitend of afspraak (maximaal één maand vooruit). Kan u een afspraak niet nakomen dan dit van te voren door geven.
  • Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne zijn een vanzelfsprekendheid tijdens een massage. Wij doen absoluut niet aan erotische of seksuele massages. U bent nooit volledig naakt en u houd altijd een onderbroek aan. Koud zult u het niet krijgen, wij hebben elektrische verwarmde massagetafels.
  • Een massage kan een positieve ondersteuning zijn bij diverse medische behandelingen, maar is zeker niet bedoeld in plaats van behandeling door een huisarts of specialist. Verstrekte informatie over massages is geen medisch advies, ook worden geen diagnoses gesteld of ziektes behandeld. Bij medische vragen wordt geadviseerd om uw huisarts te raadplegen!
  • Informeer ons altijd vooraf over mogelijke medische aandoeningen en belemmeringen. Bij hartaandoeningen, ernstige vaataandoeningen, trombose, koorts, infectie en infectieziekten (griep, long- en keelontsteking), zwangerschap tot de 14e week, besmettelijke huidziekte, kanker, gebruik van drugs of alcohol, gebruik van medicijnen als bloedverdunners, antibiotica en antidepressiva kan er helaas geen massage gegeven worden. Wij hebben geen apparatuur met sterke elektrische / magnetische velden. Een elektrische deken kunnen wij op uw verzoek aan of uit zetten (in verband met pacemaker).