Noi Thai Massage Ermelo

Pijn, stress en ongemak verdwijnen, een glimlach verschijntThaise massage

De traditionele Thaise massage is een vrij stevige massage. Hierbij zal ik mijn handen, elle bogen, knieën, voeten en mijn gewicht gebruiken. Bij een sterke cliënt zal ik indien gewenst zelfs over de rug lopen. Direct na een stevige massage kan je je moe voelen en je spieren kunnen pijnlijk aanvoelen. Dat is normaal en hoort bij het herstelproces. Het is nu eenmaal onmogelijk om met zachtjes aaien een probleem op te lossen. 

Wilt u een wat meer relaxte benadering geeft dat dan aan en wij doen het wat rustiger aan of kies voor onze zachtste massage: een kruidenstempel massage.

Voor de gezelligheid: Een duo-massage is een gelijktijdige massage in één kamer met twee massagetafels. U geniet samen met uw partner. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zo'n zalige duo massage. 

Voor het serieuze werk: Massage is er niet alleen voor de ontspanning. Sommige van onze klanten zijn actief in zware beroepen of doen serieus aan sport. Zij komen bij ons omdat ze baat hebben bij onze massages. Een stevige sportmassage helpt om u zowel mentaal als fysiek voor te bereiden op een grote inspanning of wedstrijd. U ervaart een diepe ontspanning terwijl uw spieren, gewrichten en pezen worden behandeld met verschillende specifieke massage technieken. Een van onze klanten is zelfs Nederlands kampioen Muay Thai geworden.

Duur

Prijs (per persoon*)

30 minuten

35 euro

60 minuten

60 euro

90 minuten

90 euro

 * Voor een duo-massage neemt u de prijs maal twee.

Onze wachtruimte Onze wachtruimte

Na de massage kunt u even bijkomen met een kopje thee in de wachtruimte waarna u weer blij op de fiets stapt.Vragen en antwoorden

Hoe heb jij het masseren geleerd?

Ik heb de kunst van het masseren geleerd in Thailand, waar de opleidingen op de traditionele manier worden gegeven in een tempel. Een typische cursus duurt 150 uur, waarin je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aan het leren bent. Na een cursus ga je het toepassen in de praktijk en regelmatig bezoek ik andere ervaren collega-masseurs en wisselen we onze ervaringen uit. De Thaise leermethode is dus zowel theoretisch als praktisch: "al doende leert men".

Is Thaise massage effectief? 

Jazeker, thaise massage is een eeuwenoude kunst van heling en ontspanning die al sinds meer dan 2000 jaar wordt toegepast. Het is een erkende vorm van therapie die door het Thaise ministerie van Volksgezondheid wordt gereguleerd en gecontroleerd. In Thailand worden massages gebruikt als een aanvullende behandeling in ziekenhuizen.

Quote:  "All of the studies found a pre- to post-treatment pain reductions, varying from 25% to 80% and was also associated with improvements in disability, perceived muscle tension, flexibility and anxiety.".

Hier zijn enkele verwijzingen naar artikelen die meer uitleg geven.

  • Ref: Traditionele Thaise in Thailand massage binnen de fysiotherapie bij chronische pijn? [Artikel]
  • Ref: Juntakarn, Chantip et al. “The Effectiveness of Thai Massage and Joint Mobilization.” International journal of therapeutic massage & bodywork vol. 10,2 3-8. 30 Jun. 2017, [Artikel]
  • Ref: The efficacy of traditional Thai massage for the treatment of chronic pain: A systematic review [Artikel]