Noi Thai Massage Ermelo

Pijn, stress en ongemak verdwijnen, een glimlach verschijntReacties van onze klanten

Klantgevoel Een blije klant

Bekijk hier de reacties van onze klanten en geef zelf uw mening:

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Laat dan een review achter op Facebook of Google. Vermeld het soort behandeling, hoe u het vond en of u er baat bij heeft gehad. Door het geven van een review helpt u ons en anderen door het delen van uw ervaring.

Reacties:

  • google: Het mooiste kado voor hezelf en anderen❣️Ik kom ontzettend graag bij Noi! Ze is een heel fijn en lief persoon. Noi geeft heerlijke ontspanningsmassages maar kom je omdat de boel vast zit, dan is het soms even slikken maar daarna loop je soepel de deur uit.
    Noi krijgt van mij een 10❣️ 
    Voor de echte Thaise massage ervaring moet je bij Noi wezen. Zij is echt goed in haar werk en maakt de spieren goed los. Verder een hele vriendelijke vrouw en zeer professioneel in haar werk. Een echte aanrader dus! Je voelt je herboren na een behandeling van Noi.
  • Ik heb soms last van hoofdpijn. Een massage van de nekspieren helpt en maakt dat de pijn weer weggaat.
  • Ik kom er regelmatig en heb zeer veel baat bij. Maak gebruik van de traditionele massage welke behoorlijk hard is maar waar ik echt resultaat van heb. Heb nu weinig tot geen last van mijn rug en been klachten een echte aanrader
  • Super behandeld ! Kwam binnen als een plank en ging eruit als een elastiek! Zeer vakbekwaam , en wist precies waar de pijn zat. Tot volgende week