Noi Thai Massage Ermelo

Pijn, stress en ongemak verdwijnen, een glimlach verschijntOver ons!

 

Welkom, wij staan voor u klaar

Ik ben een Thaise vrouw met een ondernemersgeest en ben begonnen met masseren vanuit mijn eigen huis. Door de groeiende vraag ben ik verhuisd naar een ruimere praktijk aan de Kerklaan. Mijn klanten komen vooral via mond-tot-mondreclame bij mij terecht. 

Noi Thai Massage Ermelo richt zich op het geven van massages voor het verminderen van pijn, stress en ongemak. Een van de voordelen van onze uitbreiding is dat we nu meer klanten kunnen bedienen en meer massage-opties kunnen aanbieden, waaronder de geliefde duo massage. Daarnaast hebben wij ook klanten die komen voor sportmassage.

Masseren is in Thailand een onderdeel van het dagelijks leven. Het word niet gezien als een luxe maar als een effectieve methode om spierpijn te verhelpen. Masseren leer je in Thailand door het volgen van een meerdaagse opleiding (150 uur), meestal gegeven vanuit een tempel. De opleidingen worden ondersteund en gecontroleerd door het Thaise ministerie van Onderwijs. Vervolgens ontwikkel je je vaardigheid door het veel te doen. Het werk is lichamelijk best zwaar maar ook erg leuk om te doen, vooral als de klant er baat bij heeft.

Adres

Noi Thai Massage is gevestigd aan de Kerklaan 10c in Ermelo (4 minuten lopen vanaf treinstation Ermelo). Gelegen in een rustige woonbuurt met gratis parkeergelegenheid. Let op uw parkeerschijf. De ene helft van de straat heeft een twee uur parkeerregeling.


De onderstaande foto's geven een goede indruk van onze massage praktijk en de manier waarop wij werken.

team
team
entree
entree
massage_kamer
massage_kamer
wacht_ruimte
wacht_ruimte
vooraanzicht
vooraanzicht
klantgevoel
klantgevoel
kruidenstempel-massage
kruidenstempel-massage
stoel_massage
stoel_massage
toksen_diploma
toksen_diploma
traditional_diploma
traditional_diploma